В момента съм с нарязани Брембо и наистина бучат при спиране но това бучене мен специално не ме дразни ,защото не е кой знае колко силно и се чува най вече при екстремно спиране.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нарязани дискове 2.4
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТака при нарязани бучат, а при надупчени? Споделете!
Това е нирмално като се има предвид че директно ти яде от накладката.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Колкото по-твърда ти е накладката, толкова по-шумно е при спиране...Пробвано лично...В началото като купих колата и сложих надупчените и нарязаните дискове ми сложиха некви накладки Пермафуз...Беше страшно - диска направи ръб за 10 000кмПри спиране бучеше адски...Изхвърлих накладките и сложих други - шума намаля поне 3 пъти и диска спря да го яде..
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Ооооо Спермафуса е една добра и качествена накладка....хубавото при нея е че с един комплект накладки може да смениш поне четири пъти дисковете
Така отпада варианта да сменяш накладките..де** и боклуците де**.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Като каза спортни накладки...В момента тамън "разработих" ЕБЦ ред стъфа...Минах 500-600км с тях и с ръка на сърцето казвам, че по-добри спирачки не съм имал никога (да е жив и здрав Ферариста)За мен това е накладката!!
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
EBC добри ли са, питам тъй като купих колата с току що сменени дискове и накладки отпред и нови накладки отзад, като и предните и задните накладки са тази марка.Странно защо предните свирят когато натисна спирачките на много ниска скорост.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Ами аз им навъртях 5-6 хиляди и още просвирват малко, говоря за съвсем малко просвирване.Другото което забелязах е , че за тези 5-6хиляди направиха лек ръб на дисковете.Не съм сигурен от кой вид са, но мисля, че са от зелените.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеМоите зелени EBC пък още си стоят опаковани.
Взел съм да им правят компания Steinhof sport ( надупчени ) предни дискове , обикновени Brembo задни, goodridge маркучи.
Но се чудя още защо не си взех Tarox G88 вместо Steinhof-a.
Alfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
-
Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщениеКакви пари са Тарокс-а,има ли ги за 2.4 жтд и кой ги внася?...
Comment
Comment